2020 EKPSS Başvuruları Başladı

282

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisinin EKPSS kurslarının devamlılığı sürerken, 2020 EKPSS başvuru kılavuzu ÖSYM’nin internet sitesinde yayınlandı. Sınava yapılacak başvurular 24 Ocak – 12 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacak olup, sınav 26 Nisan 2020 tarihinde uygulanacaktır.

            Daha önce başvuru yapmayan veya raporunda revize olan adaylar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne gidip kayıtlarını oluşturması gerekmektedir. İnternet sitesinden başvurular 24 Ocak 2020 ‘den itibaren https://ais.osym.gov.tr adresinden sağlanacaktır.

            Yapılacak sınava ilişkin ayrıntılı bilgi kılavuzda yer aldığı gibi ek destek için Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi üzerinden de yardım talebinde bulunulabilir.

            Sınava girecek adayların internet sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmesi duyuruların ulaşması konusunda önem arz etmektedir. Hesaplarımızın adresleri yazının sonuna eklenmiştir. Sınav öncesi duyurular ve seminerlere dair bilgiler bu adreslerden paylaşılacaktır.

            Ayrıca adayların ÖSYM resmi internet sitesinde yayınlanan kılavuzu incelemeleri önemlilik teşkil etmek ile birlikte, tüm memur adaylarına sınavlarının beklentilerinden yüksek seviyede geçmesini temenni ederiz.

Web : www.bursaengellilermeclisi.org

Facebook : www.facebook.com/bursaengellilermeclisi

İnstagram : www.instagram.com/bursaengellilermeclisi